Reduceri!

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP wireless cu IP, stand-alone, de exterior si interior si slot microSD, mod noapte

376 lei

-30%

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP wireless cu IP, stand-alone, de exterior si interior si slot microSD, mod noapte – 5949066521096

În stoc

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Camere cu IP de vanzare la subpret, Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP wireless cu IP, stand-alone, de exterior si interior si slot microSD, mod noapte.

Control de la distanta prin telefon sau PC

Camera IP55 este compatibila cu aplicatia CamHi (Android / iOS) si cu aplicatia HiP2P (Windows). De asemenea, pe baza IP-ului camerei, puteti accesa camera prin Internet Explorer. Toate metodele de control de la distanta permit vizualizarea in timp real a imaginilor, preluarea de capturi, pornirea si oprirea manuala a inregistrarii si efectuarea de setari de retea, video sau audio.

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP

5MP H.265 Ultra HD 2560×1920

Imagini cu o claritate deosebita si compresie video H.265 HEVC ce creste eficienta de stocare. Rezolutie mai mare si timp de inregistrare mai indelungat. Configurare usoara prin scanarea codului QR de pe eticheta sau prin introducerea manuala a UID-ului camerei. Conexiune wireless pentru un confort suplimentar.

Detectie miscare si detectie forma umana

Pentru a creste nivelul de securitate, camera foloseste algoritmi ce compara imagini, astfel incat sa identifice forma umana. Impreuna cu functia de detectie miscare, functia de detectie forma umana previne alarmele false cauzate de miscarea vegetatiei sau a animalelor.

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP

Comunicare bidirectionala. Microfon si difuzor integrat

Microfonul si difuzorul integrat va permit sa comunicati de la distanta cu vizitatorul sau sa alungati intrusii. De asemenea, inregistrarile vor avea si video si audio.

Inregistrare pe card SD

Camera poate salva inregitrarile local pe un card micro SD, cu capacitate maxima de 128GB. Conectat la un NVR compatibil (de exemplu PNI IP516 sau PNI AHD808) inregistrarile pot fi salvate pe un hard disk cu capacitate mai mare. In cazul instalarii in camera a unui card micro SD cu capacitate redusa, recomandam activarea inregistrarii doar la detectie miscare.

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP

Actiuni in caz de alarma

In cazul declansarii alarmei cauzata de detectia miscarii sau detectia unei forme umane, camera va poate avertiza in diferite moduri: primiti notificare in aplicatia de pe telefonul mobil, puteti seta trimiterea inregistrarii pe un server prin FTP, la o adresa de email sau salvarea ei pe cardul SD introdus in camera.

 


Senzor imagine
Senzor imagine CMOS 1/2.8"
Rezolutie senzor 5MP
Rezolutie 2560 × 1920px
Tip lentila 3.6 mm
Iluminare minima 0.01 Lux
Unghi de vizualizare 80°
Filtru IR-Cut
Audio
Intrare audio Microfon integrat
Iesire audio Difuzor integrat
Compresie audio G.726/G.711
Video
Compresie imagine H.265
Cadre pe secunda 30 FPS
Frecventa video 50 Hz, 60 Hz

Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP wi…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera supraveghere video PNI House IP55 5MP wireless cu IP, stand-alone, de exterior si interior si slot microSD, mod noapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *