Reduceri!

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer, se conecteaza fara fir cu Hub PNI CT25WIFI cu control prin Internet, aplicatie de mobil Tuya Smart

235 lei

-30%

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer, se conecteaza fara fir cu Hub PNI CT25WIFI cu control prin Internet, aplicatie de mobil Tuya Smart – 5949066522321

În stoc

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Smart home de vanzare la subpret, Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer, se conecteaza fara fir cu Hub PNI CT25WIFI cu control prin Internet, aplicatie de mobil Tuya Smart.

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Cap termostatic, Histerezis 0.5°C

PNI CT25T este un termostat care masoara temperatura aerului si regleaza in functie de aceasta debitul de apa din calorifer. Acest termostat nu controleaza centrala termica. Instalati cate un cap termostatic pe fiecare calorifer si setati pentru fiecare camera temperatura dorita. Cat de repede creste temperatura intr-o camera depinde de setarile facute in centrala termica si de dimensiunea caloriferului. Pachetul include un set de 6 adaptoare pentru a asigura compatibilitatea cu diferiti robineti termostatati (Danfoss, Giacomini, Caleffi etc.).

Programare pe zile

Pentru fiecare zi a saptamanii puteti seta maxim 4 perioade orare, fiecare cu limita sa de temperatura. Astfel, puteti avea programe diferite in fiecare zi, in functie de ora de plecare sau de sosire acasa.

Exemplu de 4 perioade orare intr-o zi:
ora 06:00 – 23 grade
ora 08:00 – 22 grade
ora 17:00 – 23 grade
ora 23:00 – 22 grade

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Meniu setare parametri

Meniul de setari avansate permite setarea unor parametri pentru diferite functii: Histerezis, temperatura anti-inghet, functia protectie copii, functia geam deschis, resetare etc.

Functia blocare taste

Daca functia protectie copii a fost activata din setarile avansate, tastele termostatului se vor bloca imediat ce lumina de fundal a ecranului se va stinge, pentru a impiedica modificarea involuntara a temperaturii.

Atentie, functia protectie copii, este disponibila doar impreuna cu hubul PNI CT25WIFI.

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Functie anti-inghet

Cu functia anti-inghet puteti lasa linistit centrala pe seama termostatului inteligent PNI CT60. Din meniul de setari avansate, setati un nivel de temeratura intre 5°C si 15°C, temperatura care va fi mentinuta pe toata perioada cand veti lipsi de acasa.

Functia fereastra deschisa (OWD)

Daca functia QWD a fost activata din setarile avansate, termostatul va opri incalzirea daca temperatura in camera va scadea brusc (nivel reglabil). Aceasta scadere brusca a temperaturii se intampla atunci cand este deschis un geam sau o usa in timp ce centrala functioneaza. Pe ecran apare pictograma OP. Dispozitivul se va intoarce la modul initial de functionare dupa 30 minute.

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer

Control de la distanta

Capul termostatic PNI CT25T poate fi controlat de la distanta doar cu ajutorul hub-ului PNI CT25WIFI (se achizitioneaza separat). Astfel, imperechind cele doua dispozitive si adaugang hub-ul in aplicatia Tuya Smart, puteti efectua de la distanta diferite operatiuni, precum: setare temperatura, pornire/oprire termostat, schimbare mod de functionare sau setare program saptamanal.

 


Caracteristici
Alimentare 2 x baterii alcaline AA 1.5V
Frecventa 868 MHz
Interval temperatura setata +5°C ~ +35°C
Histerezis 0.5°C
Pas setare 0.5°C
Precizie masurare ±1°C
Extensia maxima a pistonului 5.0 mm
Dimensiuni Ø 55 x 69 mm
Continut pachet
Cap termostatic Da, cu adaptor M30
Adaptoare Da, set 6 tipuri
Functii
Identificare fereastra deschisa Da
Functie anti-inghet Da
Functie protectie copii Da
Ecran iluminat Da
Moduri de operare Manual, Programat, Vacanta

Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru cal…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cap termostatic inteligent PNI CT25T pentru calorifer, se conecteaza fara fir cu Hub PNI CT25WIFI cu control prin Internet, aplicatie de mobil Tuya Smart”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *