Reduceri!

Pachet Kit supraveghere video PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 8 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66

1.974 lei

-30%

Pachet Kit supraveghere video PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 8 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66 – 5949066527357

În stoc

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Sisteme DVR si NVR de vanzare la subpret, Pachet Kit supraveghere video PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 8 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66.

PNI-WF660 – Kit supraveghere video PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 4 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66

Metode de accesare si control

Kit-ul de supraveghere video PNI House WiFi660 poate fi controlat local sau de la distanta de pe dispozitive mobile prin aplicatia XMEye compatibila cu Android si iOS, iar de pe PC prin software-ul General CMS. Fisierul de instalare al software-ului CMS poate fi gasit pe CD-ul inclus in pachet sau poate fi descarcat de pe site-ul nostru, pe pagina produsului, sectiunea Download.

Kit supraveghere video PNI House WiFi660

Comunicare fara fir

Puteti conecta camera la internet printr-o retea wireless. De asemenea, conectati camera la NVR tot printr-o conexiune fara fir. Distanta maxima de transmisie WiFi este de 100 m (in camp deschis).

PNI-WIFI660-3

PNI-IP660-4

4 camere de exterior

Kitul PNI House WiFi660 contine o unitate de inregistrare (NVR) si 4 camere, ce pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, ce permit supravegherea casei sau firmei dumneavoastra de oriunde aveti o conexiune la internet.

NVR cu 8 canale

Cu NVR-ul din pachet aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de pe 8 camere de supraveghere video full HD (4 incluse in kit + 4 achizitionabile separat). Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul NVR-ului un HDD intern cu capacitate de pana la 6TB.

PNI-WIFI660-6

PNI-WIFI660-2

Inregistrare pe timp de noapte

Cele 4 camere sunt prevazute fiecare cu cate 4 leduri IR+FloodLight, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte pe distante de pana la 30 m.

Control prin internet

Acum puteti urmari in timp real de la distanta imaginile preluate de PNI House WiFi660. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite: setari, vizualizare inregistrari, descarcare inregistrari etc. Un alt avantaj in acest caz este ca NVR-ul din kit poate fi accesat de la distanta prin internet printr-o conexiune P2P fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs.

Pentru Android si iOS recomandam aplicatia Xmeye.

PNI-IP660-1

Kit supraveghere video PNI House WiFi660 NVR

Vizualizare in timp real

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere, producatorii de HDD-uri au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime a sistemelor de supraveghere, recomandam utilizarea doar a hard disk-urilor dedicate sistemelor de supraveghere.

 

PNI-IP660MP – Camera supraveghere video PNI IP660MP 3MP, wireless, cu IP, de exterior si interior, doar pentru kit PNI House WiFi660

Camera PNI IP660MP

Camera PNI IP660MP este compatibilă doar cu kit-ul de supraveghere video PNI House WiFi660

Camera cu IP PNI IP660MP are în dotare 4 leduri IR și Floodlight ceea ce permite vizualizarea și pe timp de noapte pe o distanță de până la 30 m. Aceasta poate fi utilizată pentru supravegherea locuinței, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil și în timp real

Procedura de înrolare a camerei în sistemul PNI WiFi660MP

  • Faceți click dreapta pe ecranul de start al NVR-ului și alegeți meniul Wireless.
  • Va fi afișată lista cu camerele adăugate deja în sistem.
  • Pentru a adauga o nouă cameră, faceți click pe Code for Wireless.
  • Alimentați camera suplimentară.
  • Sistemul va scana camerele din zona și va afișa pe canalul 9 camera nou gasită. Puteți aștepta să se termine faza de căutare sau puteți face click pe Exit dacă a fost deja identificată camera dvs.
  • Pentru a finaliza adăugarea camerei în sistem, faceți dublu click pe camera nou găsită.

Pachet Kit supraveghere video PNI House WiFi660…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Kit supraveghere video PNI House WiFi660 NVR 8 canale si 8 camere wireless de exterior 3MP, P2P, IP66”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *