Your Cart

Politica Confidentialitate

1. Informatii generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC Statii Radio CB SRL, cu sediul in str. Chimiei 12 Bacau, Romania, in calitate de operator de date.

Consideram ca este important sa va protejam confidentialitatea si sa fim deschisi cu privire la  modul in care utilizam datele dumneavoastra personale

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal si a drepturile  privind aceasta procesare in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (“GDPR” – Regulamentul UE nr. 679/2016)  si legislatia locala in vigoare (Legea nr. 677/2001),  in contextul utilizarii paginii de internet, subpret.ro.

2. Principii de protectie a datelor

  • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime.
  • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
  • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

3. Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc..

Datele personale colectate de Statii radio CB SRL se pot încadra în următoarele categorii:

– client  –  vom prelucra datele dvs.cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati subpret.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct în contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin subpret.ro sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea subpret.ro.  

 vizitator  – vom  prelucra datele dvs. cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct în contextul utilizarii subpret.ro, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul formularului pentru  intrebari sau reclamatii, in masura in care il completati.

 – persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri,– vom prelucra datele dvs.  de contact, cum ar fi nume si prenume, adresa de e-mail si telefon pe care le furnizati in contextul initierii sau desfasurarii relatiei contractuale cu Partenerii sau potentialii Parteneri.

Furnizarea datelor dvs. in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dvs.. Prelucrarea datelor dvs. pentru acest scop are la baza consimtamantul dvs., daca alegeti sa-l furnizati.

4. Scopul colectarii datelor personale si utilizarea acestora

Scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Statii Radio CB SRL este buna desfasurare a relatiei contractuale dintre parti.

 Pentru indeplinirea raspunderilor legale care revin  Statii Radio CB SRL, in contextul serviciilor prestate, a obligatiilor de natura fiscala, precum si in materie de arhivare obligatorii, datele dvs. cu caracter personal vor fi utilizate astfel:

  • pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate, informarea dvs. asupra stării comenzii, anularea acesteia, organizarea returului de produse comandate, precum şi gestionarea produselor venite în garanţie;
  • informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia Contului lor, rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile şi/sau serviciile achiziţionate;
  • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță  (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de ONLINESHOP SRL;
  • trimiterea de newslettere şi/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS),  numai in cazul in care persoana vizată și-a exprimat în mod explicit acordul;
  • cercetare de piaţă, monitorizare a vânzărilor şi comportamentului clientului/cumpărătorului;
  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor;
  • pentru scopuri și temeiuri ce ţin de îndatoririle fiscale şi economice.

 De asemenea, Statii radio CB SRL poate furniza datele cu caracter personal ale clientului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament din partea acestora si numai in scopurile prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, asiguratori, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor.

Informatiile clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti şi altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. Durata prelucrarii, transferul si securitatea datelor

Statii Radio CB SRL va utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si va stoca datele doar atat cat este necesar pentru oricare din scopurile mentionate mai sus sau perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale in materie. Accesul la datele personale este strict limitat personalului autorizat

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dvs.  pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale Statii Radio CB SRL, respectiv pe durata necesara indeplinirii obligatiilor legale care ne revin in sarcina (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont, vom interpreta aceasta actiune ca optiunea dvs. de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin subpret.ro. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dvs. cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VI de mai jos.. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Datele cu caracter personal furnizate catre Statii Radio CB SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Statii Radio CB SRL va aplica si va mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

6. Drepturile de care beneficiati

In legatura cu aceasta prelucrare de date personale, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dvs., veti beneficia de urmatoarele drepturi conform Regulamentul general privind protectia datelor

  • dreptul de acces;
  • dreptul de rectificare sau stergere a datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal;
  • dreptul de portabilitate a datelor;
  • dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc;
  • dreptul de a se adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat (crearea de profiluri).

Pentru  exercitarea  acestor drepturi  se poate depune o cerere in scris,  datata si semnata in atentia  Statii radio CB SRL. Incepand cu 25 mai 2018 pentru orice intrebare sau nemultumire legata de prelucrarea datelor personale va puteti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin e-mail la office@subpret.ro

Pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

7. Notificari finale

In cazul improbabil in care utilizatorii Statii radio CB SRL au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si societatea noastra  nu a tratat plangerea in mod corespunzator, acestia  au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare( ANSPDCP ) .

Aceste politici mai sus prezentate  poate fi actualizate din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante interne sau internationale. In cazul in care se fac modificari ale acestui material, clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare.

Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor,  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  si libera circulatie a acestor date, precum si Regulamentul UE nr. 679/2016

Livrare in Romania

Livram prin Curier in toata tara.

Drept de retur 14 zile

30 zile bani inapoi garantat

Transport GRATUIT

*La comenzile peste 500 lei.

PLATA 100% SIGURA

Ramburs Colet