Reduceri!

Set 6 picioare somieră

COD Produs : Set6picioare

Prețul inițial a fost: 119,90 lei.Prețul curent este: 80,00 lei.

-33%

Set 6 picioare somieră ⭐ Vezi oferta de pret, ✓ Calitate & Garantie ⭐ Comanda acum.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descoperiți confortul și durabilitatea oferite de setul nostru de 6 picioare pentru somieră, fabricat din material de înaltă calitate – țeavă pătrată cu grosimea de 1.5mm. Finisajul negru vopsit în câmp electrostatic adaugă o notă elegantă și protejează picioarele împotriva zgârieturilor și coroziunii.

Cu dimensiunile de L 30 mm x l 30 mm, aceste picioare oferă stabilitate și susținere optimă pentru patul dumneavoastră. Se pot alege și alte dimensiuni, în funcție de pat.

Instalarea acestui set este simplă și rapidă! Montajul facil vă permite să vă bucurați de un somn odihnitor în cel mai scurt timp posibil. Setul include tot ce aveți nevoie: 6 picioare metalice solide, 6 șuruburi pentru fixare, 4 șaibe pentru o fixare sigură și 6 dopuri din plastic pentru a proteja podeaua de zgârieturi.

Beneficiile achiziționării acestui set sunt multiple:

Confort optim: Susținerea oferită de aceste picioare asigură un somn odihnitor și fără întreruperi.
Durabilitate și rezistență: Fabricate din țeavă pătrată de 1.5mm, aceste picioare sunt construite să reziste în timp, oferindu-vă o investiție pe termen lung.
Design elegant: Finisajul negru vopsit în câmp electrostatic adaugă eleganță dormitorului dumneavoastră, integrându-se armonios cu orice stil de decor.
Personalizare: Alegerea înălțimii potrivite vă permite să adaptați patul la nevoile dumneavoastră specifice.
Protecție pentru podea: Dopurile din plastic asigură că nu veți zgâria podeaua în timpul montajului sau al ajustărilor ulterioare.

Experimentați calitatea și stabilitatea oferite de aceste picioare pentru somieră și transformați dormitorul într-un spațiu confortabil și elegant.