Reduceri!

Sistem de alarma wireless PNI SafeHome PT700 WiFi si GSM 4G cu monitorizare si alerta prin Internet, SMS, apel vocal, aplicatie mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

564 lei

-30%

Sistem de alarma wireless PNI SafeHome PT700 WiFi si GSM 4G cu monitorizare si alerta prin Internet, SMS, apel vocal, aplicatie mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant – 5949066519048

În stoc

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Detectie wireless de vanzare la subpret, Sistem de alarma wireless PNI SafeHome PT700 WiFi si GSM 4G cu monitorizare si alerta prin Internet, SMS, apel vocal, aplicatie mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant.

PNI SafeHome PT700

Sistem complet gata de utilizare

Sistemul de alarma wireless PNI SafeHome PT700 este cel mai nou si complet sistem de alarma pentru casa ta datorita multitudinii de posibilitati de control, a diverselor tipuri de accesorii ce sunt compatibile cu el.

Pachetul de baza contine toate accesoriile pentru o instalare si utilizare imediata:

– unitatea de control;

– senzor de miscare fara fir x 1 buc;

– contact magnetic de usa fara fir x 1 buc;

– telecomenzi x 2 buc;

– cartele tip TAG x 2 buc;

– sirena de interior 120dB cu fir x 1 buc.

Important: PNI SafeHome PT700 suporta pana la 97 de zone wireless si 3 zone cablate.

Aplicatie dedicata pentru Smartphone

Fiind un sistem modern de alarma PNI SafeHome PT700 poate trimite notificari si alerte direct pe smartphone si poate fi controlat si partial configurat cu ajutorul aplicatiilor dedicate: TuyaSmart sau SmartLife.

Aplicatia dedicata este disponibila pentru telefoanele smart cu Android cat si pentru iOS. Astfel indiferent unde va aflati, veti fi anuntat instant de catre sistem, in cazul in care se produce un eveniment in locuinta dumneavoastra.

sistem de alarma

sistem de alarma

Protectie totala a locuintei

Sistemul ofera o protectie totala a locuintei, oferind utilizatorului control total si monitorizarea in timp real a sistemului si a evenimentelor inregistrate.

Aplicatia dedicata pentru smartphone si meniul disponibil pe unitatea centrala ofera informatii in timp real facil si intuitiv atat local cat si la distanta, despre alertele si evenimentele inregistrate pentru fiecare tip de senzor instalat.

Zone diferite in functie de obiectiv si destinatie

Fiecare zona sau camera dintr-o locuinta are nevoie de un senzor diferit si dedicat pentru un anume eveniment. Asfel putem configura parametrii unui senzor astfel in cat sa stim in orice moment daca s-a deschis un geam, o usa, daca a fost detectat fum, gaz sau apa, sau daca a fost detectata miscare intr-o anumita incapere.

Astfel avem in configurare nume predefinite pentru fiecare senzor adaugat: usa, fereastra, dormitor, living room, balcon, perimetral, incendiu, gaz sau inundatie. Si avem si tipuri de zone predefinite pentru fiecare senzor adaugat: perimetral, total, 24 ore, inchis, 24 ore silentios, perimetral fara intarziere.

sistem de alarma

sistem de alarma

Gama completa de accesorii compatibile

Pe langa accesoriile si senzorii uzuali de miscare si de usa/fereastra, PNI completeaza gama de accesorii optionale cu urmatoarele produse, absolut necesare intr-o locuinta moderna:

– Senzor de miscare PNI SafeHouse HS003 fara fir;

– Contact magnetic PNI SafeHouse HS002 fara fir;

– Sirena de exterior wireless PNI SafeHouse HS007;

– Detector inundatie PNI SafeHouse HS520;

– Senzor de fum PNI Safe House HS260 fara fir;

– Senzor de gaz PNI SafeHouse HS110 fara fir;

– Telecomanda PNI SafeHouse HS190;

– Priza inteligenta PNI SafeHouse HS710 fara fir


Caracteristici generale
Zone wireless 99 zone
Zone cablate 3 zone
Comunicator GSM 4G
Numere de telefon comune 5 numere
Ecran Color 2,4 inch
Acumulator intern unitate centrala Da, 500 mAh
Ceas de timp real Da
Instructiuni vocale Da
Control de la distanta Da
Aplicatie dedicata TuyaSmart
Alimentare unitate centrala 5V / 1A
Telecomanda Maxim 10
Pachetul contine
Unitate centrala Da
Detector de miscare wireless 1 buc.
Contact magnetic wireless 1 buc.
Telecomanda 2 buc
Sirena Da

Sistem de alarma wireless PNI SafeHome PT700 Wi…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de alarma wireless PNI SafeHome PT700 WiFi si GSM 4G cu monitorizare si alerta prin Internet, SMS, apel vocal, aplicatie mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *