Reduceri!

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern fara fir, afiseaza temperatura si umiditatea interioara si exterioara, memorie valori climaterice minime si maxime

94 lei

-30%

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern fara fir, afiseaza temperatura si umiditatea interioara si exterioara, memorie valori climaterice minime si maxime – 5949066520167

În stoc

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Stații meteo de vanzare la subpret, Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern fara fir, afiseaza temperatura si umiditatea interioara si exterioara, memorie valori climaterice minime si maxime.

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern

Statie meteo cu senzor pentru exterior

Statia meteo PNI MS500 ofera informatii detaliate despre conditiile climaterice atat din interiorul casei cat si de afara.
PNI MS500 adopta tehnologia RF pentru a comunica rapid si stabil cu senzorul de exterior care obtine date precise despre temperatura si umiditate si le transmite pe o distanta de maxim 50 de metri catre statia meteo din casa.

Statia meteo are 3 canale de comunicare si suporta imperecherea simultana a 3 senzori de exterior. In aceasta situatie, afisarea temperaturii externe pe ecranul statiei meteo se face selectand pe rand unul dintre cele 3 canale sau ciclic (afiseaza in bucla cele 3 canale, la interval de 10 secunde).

Senzorul inclus in pachetul statiei meteo este imperecheat din fabrica.

Indicatori termici pentru interior si exterior

Ecranul de dimensiuni mari, cu lumina de fundal, poate afisa dintr-o privire toate datele importante cum ar fi temperatura, umiditatea, ora sau recomandari privind schimbarea conditiilor de mediu din interior.
Ecranul este impartit in mod eficient in doua, pentru a afisa simultan atat datele de mediu din camera cat si cele de afara.

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern

Valori meteorologice detaliate

Statia meteo afiseaza in mod precis temperatura in intervalul -9.9°C ~ +50°C si umiditatea in intervalul 20% ~ 95%RH. Daca temperatura depaseste acest interval, pe ecran vor fi afisate simbolurile de avertizare „low” si „high”. In plus, prin indicatorii de confort termic (WET-Umed, COMFORT-optim si DRY-uscat) va veti bucura tot timpul de o viata placuta si confortabila.

Memorie valori minime si maxime masurate

Statia meteo salveaza in mod automat valorile minime si maxime inregistrate atat la interior, cat si la exterior. Valorile minime si maxime masurate pot fi patrate in memorie 24 de ore (ceea ce inseamna ca vor fi sterse in fiecare zi la miexul noptii) sau pot ramane in memorie pana la inlocuirea bateriei.

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern

 


Caracteristici statie meteo
Alimentare 3 x baterii AAA 1.5V
Interval masurare -9.9°C ~ +50°C / +14°F ~ +122°C
Rezolutie temperatura 0.1°C / 0.1°F
Interval masurare umiditate 20% ~ 95%RH
Rezolutie umiditate 1%
Afisare ora Da, 12h sau 24h
Memorie Da, valori minime si maxime de temperatura si umiditate
Dimensiuni 150 x 23 x 95 mm
Montaj La interior
Continut pachet
Statie meteo Da
Senzor temperatura extern Da, 1 buc.
Manual de utilizare Da
Caracteristici senzor extern
Alimentare 2 x baterii AAA 1.5V
Interval masurare -40°C ~ +60°C / -40°F ~ +144°C
Rezolutie temperatura 0.1°C / 0.1°F
Interval masurare umiditate 20% ~ 95%RH
Rezolutie umiditate 1%

Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern fara fi…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statie meteo PNI MS500 cu senzor extern fara fir, afiseaza temperatura si umiditatea interioara si exterioara, memorie valori climaterice minime si maxime”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *