Reduceri!

Yala inteligenta acces hotelier PNI SafeHome PTY500BR WiFi, dreapta, acces cu amprenta, cod, card, cheie, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

846 lei

-30%

Yala inteligenta acces hotelier PNI SafeHome PTY500BR WiFi, dreapta, acces cu amprenta, cod, card, cheie, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant – 5949066520952

Doar 3 rămase în stoc

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Yale si electromagneti de vanzare la subpret, Yala inteligenta acces hotelier PNI SafeHome PTY500BR WiFi, dreapta, acces cu amprenta, cod, card, cheie, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant.

Yala inteligenta acces hotelier PNI

Compatibila cu aplicatia Tuya Smart

Yala inteligenta PNI SafeHome PTY500BR poate fi integrata in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya. Din aplicatie puteti genera parole temporare sau parole dinamice cu utilizare unica si valabilitate limitata, pe care le comunicati de la distanta persoanei aflate in fata usii, puteti administra utilizatorii sau puteti vedea istoricul alarmelor si al actiunilor de deblocare/blocare a yalei. La fiecare deblocare a yalei, veti primi notificare pe telefonul mobil.

Protectii

Yala dispune de mai multe protectii pentru a garanta siguranta maxima in utilizarea in spatii cu acces public (hoteluri, pensiuni, birouri) sau cu acces limitat (depozite, locuinte): avertizare in caz de tensiune scazuta, gaura cheii ascunsa, blocare in caz de parola gresita si configurare doar pe baza de parola, amprenta sau card Administrator.

Yala inteligenta acces hotelier PNIe

Yala inteligenta acces hotelier PNI

Metode de acces

Yala poate fi deblocata in mai multe feluri: prin amprenta, card, parola, cheie mecanica sau din aplicatie. Sistemul suporta inregistrarea a maxim 3 administratori si a maxim 300 de utilizatori.

Alimentare

Corpul din interior al yalei se alimenteaza cu 4 baterii tip AA (bateriile nu sunt incluse). Daca tensiunea bateriilor scade sub 4.8V, veti auzi un mesaj de avertizare. In aceasta situatie, inlocuiti bateriile. Exista si o solutie de backup, un port micro USB pentru alimentarea yalei in situatii de urgenta.

Yala inteligenta acces hotelier PNI

 

X


Caracteristici generale
Alimentare 6V (4 x AA baterii alcaline)
Dimensiuni/greutate 60 X 27 X 265 mm / 2200 g
Tip deschidere yala
Consum in stand-by mai putin de 50uA
Frecventa wireless IEEE 802.11 b/n/g 2.4G Hz
Aplicatie dedicata Tuya Smart
Modalitati de deschidere Amprenta, card, parola, cheie, aplicatie
Pachetul contine
Unitate control acces Da
Manual instalare si utilizare Da
Accesorii instalare Da
Carduri acces 2 buc

Yala inteligenta acces hotelier PNI SafeHome PT…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Yala inteligenta acces hotelier PNI SafeHome PTY500BR WiFi, dreapta, acces cu amprenta, cod, card, cheie, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *